MATT NAT

Macy Vintage Crossbody Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 31.1 cm
Diepte 5.7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 23.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal PVC
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Afneembaar
Serie Vintage
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Macy Vintage Crossbody Bag van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een tijdloos ontwerp dat moeiteloos kan worden gecombineerd met elke outfit.

De Macy Vintage Crossbody Bag heeft een breedte van 31.1 cm, een diepte van 5.7 cm en een hoogte van 23.5 cm. Met deze afmetingen biedt de tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zonder dat het te groot of onhandig wordt. Het PVC-materiaal zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een afneembare schouderband, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een casual look of een meer formele outfit, de Macy Vintage Crossbody Bag past zich moeiteloos aan jouw stijl aan.

De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan de tas, terwijl de ritssluiting zorgt voor veiligheid en gemak. Daarnaast beschikt de tas over verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Macy Vintage Crossbody Bag maakt deel uit van de Vintage serie van Matt Nat, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en aandacht voor detail. De tas is verkrijgbaar in de kleur Black, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Als je op zoek bent naar een crossbodytas die zowel praktisch als stijlvol is, dan is de Macy Vintage Crossbody Bag de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse look!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies