Michael Kors

Jet Set Charm Md Conv Pouchette Xbody Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25.5 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Nylon
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 32F1GT9C8C
Schouderband Afneembaar
Serie Jet Set Charm
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle crossbodytas? Dan is de Jet Set Charm Md Conv Pouchette Xbody van Michael Kors de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 25.5 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 15 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het afneembare schouderbandje zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit.

De Jet Set Charm Md Conv Pouchette Xbody is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het ontwerp, waardoor deze tas een echte eyecatcher is.

Michael Kors, een bekend merk in de modewereld, staat garant voor kwaliteit en stijl. De zwarte kleur van deze tas, ook wel bekend als "Black" volgens het merk, geeft een tijdloze en elegante uitstraling.

Met de ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en gemakkelijk toegang krijgen tot je essentials. De Jet Set Charm Md Conv Pouchette Xbody, met de productcode 32F1GT9C8C, maakt deel uit van de Jet Set Charm serie van Michael Kors, wat staat voor trendy en modieuze ontwerpen.

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en trendy crossbodytas, dan is de Jet Set Charm Md Conv Pouchette Xbody de perfecte keuze voor jou. Bestel nu en voeg een vleugje stijl toe aan je dagelijkse outfit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies