Michael Kors

Jet Set Medium Camera Bag Camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 21 cm
Diepte 5.7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Camel
Merk product code 32F7GGNM8L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting

De Jet Set Medium Camera Bag is een stijlvolle crossbodytas voor dames. Met een breedte van 21 cm, een diepte van 5.7 cm en een hoogte van 14 cm is deze tas compact en toch ruim genoeg om al je essentials mee te nemen. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan deze tas.

De Jet Set Medium Camera Bag is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Het merk Michael Kors staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze tas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is camel, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Met de ritssluiting kun je de tas veilig afsluiten, zodat je spullen goed beschermd zijn. De tas heeft ook handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je je spullen georganiseerd houden en snel vinden wat je nodig hebt.

De schouderband van de Jet Set Medium Camera Bag is verstelbaar, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw gewenste lengte. Of je nu de tas over je schouder draagt of crossbody, je kunt altijd comfortabel en stijlvol op pad gaan.

De Jet Set serie van Michael Kors staat bekend om zijn tijdloze en elegante ontwerpen, en deze tas is daar een perfect voorbeeld van. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Jet Set Medium Camera Bag is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

Met de Jet Set Medium Camera Bag ben je altijd klaar om op pad te gaan in stijl. Bestel nu en voeg deze prachtige tas toe aan je collectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies