MYoMY

My Paper Bag Mini Handbag Crossbody rambler black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk MYOMY
Merk kleurnaam rambler black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie My Paper Bag
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische handtas? Dan is de My Paper Bag Mini Handbag Crossbody van MYOMY perfect voor jou! Deze trendy crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De afmetingen van deze tas zijn 26 cm breed, 7.5 cm diep en 19 cm hoog, waardoor het de ideale maat heeft om al je essentiële spullen mee te nemen. De zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het geheel.

De My Paper Bag Mini Handbag Crossbody is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De kleur van deze tas is rambler black, wat perfect past bij elke outfit.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, is de opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 3 open binnenvakken kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt opbergen, deze tas biedt voldoende ruimte.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen, waardoor het comfortabel en praktisch is voor dagelijks gebruik. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig zijn opgeborgen.

De My Paper Bag Mini Handbag Crossbody maakt deel uit van de populaire My Paper Bag serie. Met een volume van 3 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg voor al je benodigdheden.

Kortom, als je op zoek bent naar een trendy en functionele handtas, is de My Paper Bag Mini Handbag Crossbody de perfecte keuze. Bestel nu en maak een statement met deze prachtige tas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies