Rains

Laptop Bag 13 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Black
Merk product code 16800
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

Op zoek naar een stijlvolle en functionele laptop tas? Dan is de Laptop Bag 13 Inch van Rains de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met afmetingen van 35 cm breed, 4 cm diep en 25 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor je 13 inch laptop. Het laptopvak is zorgvuldig ontworpen om je laptop veilig en beschermd te houden tijdens het reizen.

De Laptop Bag 13 Inch is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en waterbestendig is. Of je nu naar je werk gaat, naar school of gewoon onderweg bent, deze tas zal je laptop en andere waardevolle spullen veilig houden, zelfs bij slecht weer.

Met een ritssluiting als type sluiting, kun je gemakkelijk en snel toegang krijgen tot je laptop en andere benodigdheden. De zwarte kleur van de hardware geeft de tas een moderne en trendy uitstraling, terwijl de merknaam "Rains" staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Met een volume van 4 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, zoals je laptop, notitieboekjes, pennen en andere accessoires. Of je nu naar je werk, college of een koffieafspraak gaat, deze tas is de ideale metgezel.

Bestel vandaag nog de Laptop Bag 13 Inch van Rains in de kleur Black en voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je dagelijkse leven. Deze tas is niet alleen praktisch, maar ook een fashion statement dat je outfit compleet maakt.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies