Shabbies

Small Crossbody vegetable tanned leather Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Vegan leer
Merk Shabbies
Merk kleurnaam Olive
Merk product code 261020233
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Small Crossbody vegetable tanned leather van Shabbies perfect voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 18 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 15 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het volume van 2 liter zorgt ervoor dat je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen, zonder dat de tas te zwaar wordt.

De Small Crossbody vegetable tanned leather is gemaakt van vegan leer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De gunmetal kleur hardware geeft de tas een moderne en trendy touch.

De afneembare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een crossbody-stijl of liever de tas als clutch gebruikt, de keuze is aan jou.

De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Geen gedoe meer met losse items die uit je tas vallen. Met de Small Crossbody vegetable tanned leather ben je altijd georganiseerd en klaar om te gaan.

Deze tas is verkrijgbaar in de kleur Olive, wat perfect past bij elke outfit. Met de merkproductcode 261020233 weet je zeker dat je een authentiek Shabbies-product in handen hebt.

Wacht niet langer en voeg deze Small Crossbody vegetable tanned leather toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van stijl en functionaliteit in één tas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies