Steve Madden

Bvital Crossbody bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 23 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Synthetisch materiaal
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Black
Merk product code SM13000561
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 2 l

Op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Bvital Crossbody tas van Steve Madden de perfecte keuze voor jou! Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een breedte van 23 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 17 cm. Met een volume van 2 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Bvital Crossbody tas is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, waardoor hij niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Deze tas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je hem op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas past perfect bij elke gelegenheid.

De Bvital Crossbody tas sluit veilig met een ritssluiting, zodat je je spullen altijd goed beschermd hebt. De binnenkant van de tas is gevoerd met polyester, wat zorgt voor extra bescherming van je waardevolle spullen.

Met de merknaam Steve Madden ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. De kleur van deze tas is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De merkproductcode van de Bvital Crossbody tas is SM13000561.

Wacht niet langer en voeg deze must-have crossbodytas toe aan je collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en fashion met de Bvital Crossbody tas van Steve Madden.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies