The Little Green Bag

Maple Laptop Tote 13 Inch red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 28 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Leer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam red
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting, 6 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

De Maple Laptop Tote 13 Inch is een stijlvolle en praktische crossbodytas voor dames. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 28 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 13 inch, waardoor je jouw laptop veilig en beschermd kunt meenemen.

Deze tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het merk achter deze tas is The Little Green Bag, bekend om hun kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de tas is rood, wat een opvallende en trendy keuze is.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 3 binnenvakken met ritssluiting en 6 open binnenvakken kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere persoonlijke items wilt opbergen, deze tas biedt voldoende ruimte.

De Maple Laptop Tote 13 Inch is ook zeer veelzijdig. De schouderband is verstelbaar en afneembaar, waardoor je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu de voorkeur geeft aan een crossbodytas of een handtas, deze tas past zich aan jouw behoeften aan.

Met een ritssluiting als type sluiting kun je erop vertrouwen dat je spullen veilig zijn. Daarnaast heeft deze tas een volume van 12 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je dagelijkse benodigdheden zonder dat de tas te groot of te zwaar wordt.

Al met al is de Maple Laptop Tote 13 Inch een perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar een trendy en functionele crossbodytas. Met zijn hoogwaardige materialen, ruime opbergmogelijkheden en verstelbare schouderband is deze tas een must-have voor elke fashion-forward vrouw.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies