Tommy Hilfiger

Timeless Flap Crossover Space Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Space Blue
Merk product code AW0AW14487
Type sluiting Magneetsluiting

De Timeless Flap Crossover is een prachtige crossbodytas van het merk Tommy Hilfiger. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas perfect voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. De tas heeft een breedte van 28 cm, een diepte van 9 cm en een hoogte van 19 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je essentials. De goudkleurige hardware voegt een vleugje luxe toe aan het geheel.

Gemaakt van duurzaam polyurethaan, biedt deze tas een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken en is bestand tegen dagelijkse slijtage. De Space Blue kleur van Tommy Hilfiger geeft de tas een moderne en trendy uitstraling.

De Timeless Flap Crossover heeft een handige magneetsluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit of een avondje uit, deze tas is de perfecte metgezel. Hij is niet alleen praktisch, maar ook modieus en veelzijdig.

Met de Merk product code AW0AW14487 weet je zeker dat je een authentiek Tommy Hilfiger product in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn hoogwaardige ontwerpen en aandacht voor detail. De Timeless Flap Crossover is een tijdloze toevoeging aan je tassencollectie.

Ontdek de Timeless Flap Crossover en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel vandaag nog en geniet van deze prachtige crossbodytas van Tommy Hilfiger.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies