Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Decoded tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Decoded tassen

Voor het Nederlandse tassenmerk Decoded begon het allemaal in 2009. Volgens Decoded is het goed om eens een sprong in het duister te wagen. Dit stimuleert de creativiteit. Daarom houden ze bij Decoded ook zo van reizen! Belangrijk bij het reizen is dat jouw reisaccessoires goed worden beschermd en daar komt Decoded om de hoek kijken. Zij creëren de beste tassen en accessoires, zodat jij je belangrijkste travel essentials overal mee naartoe kan nemen!

Inspiratie wordt gehaald uit de verschillende culturen, tradities en ontwikkelingen van over de hele wereld. Dit komt samen in Nederland waar de producten worden ontworpen. Er wordt gedetailleerd te werk gegaan om de hoogste kwaliteit en functionaliteit te bieden.
 

De tassencollectie van Decoded

Alle Decoded tassen worden gemaakt van verschillende soorten leer in de mooiste combinaties. Iedere tas heeft een eigen unieke uitstraling. Daarnaast is er aan elke Decoded tas te zien dat ze ontworpen zijn in Nederland. Op de bies van de tassen is een klein Nederlands vlaggetje aangebracht. Dit laat met trots het Dutch Design zien!
 

Bestel je Decoded tas online

Heb je een leuke Decoded tas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig en snel online! Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij er zo snel mogelijk plezier van hebt!