Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Handed By tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Handed By tassen

Handed By staat voor exclusieve handgemaakte tassen. Handed By is een eerlijk en milieuvriendelijk merk met handgevlochten manden, tassen en woonaccessoires. De producten worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled plastic en bamboe. Het merk garandeert dat elk product op eerlijke wijze wordt geproduceerd. De productie vindt plaats in Vietnam en China, omdat deze landen over eeuwenoude kennis van handwerktechnieken beschikken. De ambachtsvrouwen die voor Handed By werken, werken onder gezonde en hygiënische omstandigheden en ontvangen een reëel salaris. Zo krijgen zij de kans om voor hun gezin te zorgen.   
 

De tassencollectie van Handed By

De shoppers van Handed By zijn perfect voor de dagelijkse boodschappen. De tassen zijn van de hoogste kwaliteit en van stevig formaat. Zo hoef je niet meer bang te zijn dat een van de hengsels afbreekt door de zware boodschappen. Ook zijn de shoppers zomers ideaal voor een lekker dagje strand of dagelijks naar je werk. Elegant en stijlvol!
 

Koop je Handed By tas online

Ga voor een tas met een goed gevoel! De tassen kan je veilig en snel bestellen in onze online webshop. Zodra we je bestelling hebben ontvangen, gaan we er gelijk mee aan de slag. Zodat jij er snel plezier van hebt!

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.