Berba

San Remo handtas Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Berba
Merk kleurnaam Black
Merk product code 775-322
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie San Remo
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas? Dan is de San Remo handtas van Berba precies wat je nodig hebt. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas perfect voor dames die op zoek zijn naar zowel functionaliteit als elegantie.

De San Remo handtas heeft een breedte van 38 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 25 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je dagelijkse benodigdheden. Het leer van de tas voelt niet alleen luxueus aan, maar zorgt ook voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

De San Remo handtas is voorzien van verschillende opbergopties, waaronder twee binnenvakken met ritssluiting, één buitenvak met ritssluiting en één open binnenvak. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden.

Met de ritssluiting kun je de tas veilig afsluiten, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van je waardevolle spullen. De tas is onderdeel van de San Remo serie, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap.

De San Remo handtas in de kleur Black is een tijdloze keuze die bij elke outfit past. Met de merkproductcode 775-322 weet je zeker dat je een authentiek Berba-product in handen hebt.

Kortom, de San Remo handtas is de perfecte metgezel voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies