Cabaia

Duffle Bag Seoul Seoul

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Seoul
Merk product code CAB766PFWP
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 36 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle schoudertas? Dan is de Duffle Bag Seoul van Cabaia de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 29 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een weekendje weg bent of gewoon een dagje op pad gaat, deze tas is geschikt voor volwassenen in elke situatie.

De Duffle Bag Seoul is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Bovendien is deze tas gecertificeerd als een B Corporation en is hij veganistisch, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je nieuwe favoriete accessoire.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het binnenvak met ritssluiting, het buitenvak met ritssluiting en het open binnenvak je de mogelijkheid geven om je spullen georganiseerd te houden.

De Duffle Bag Seoul heeft een volume van 36 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je benodigdheden. Of je nu je laptop, kleding, boeken of andere essentials wilt meenemen, deze tas biedt genoeg ruimte voor alles wat je nodig hebt.

Met de trendy kleur en het stijlvolle ontwerp van de Seoul-collectie van Cabaia, zul je zeker opvallen en indruk maken. De merkproductcode CAB766PFWP zorgt ervoor dat je altijd het juiste product kunt vinden en bestellen.

Kortom, de Duffle Bag Seoul is de ideale schoudertas voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime, trendy en functionele tas. Bestel vandaag nog en maak een statement met je nieuwe favoriete accessoire!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies