Coccinelle

Coccinelle Sole Handbag Bottalatino Powder Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 8.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 16 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Coccinelle
Merk kleurnaam Powder Pink
Merk product code E1NAK180301
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Coccinelle Sole Handbag Bottalatino echt iets voor jou! Deze prachtige handtas behoort tot de categorie Handtassen en is een absolute must-have voor dames.

De Coccinelle Sole Handbag Bottalatino is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de tas niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De kleur van de hardware is goudkleurig, wat een elegant en verfijnd detail toevoegt aan het ontwerp. De handtas heeft een afmeting van 25 cm breed, 8.5 cm diep en 16 cm hoog, waardoor er voldoende ruimte is voor al je essentials.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw voorkeur en comfort. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast beschikt de Coccinelle Sole Handbag Bottalatino over een handig buitenvak met ritssluiting, waardoor je snel toegang hebt tot je belangrijkste items.

Het merk Coccinelle staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze handtas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is Powder Pink, wat zorgt voor een vrouwelijke en trendy uitstraling. De merkproductcode van de Coccinelle Sole Handbag Bottalatino is E1NAK180301.

Of je nu naar een feestje gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon een dagje uit gaat, de Coccinelle Sole Handbag Bottalatino is de perfecte metgezel. Bestel nu en voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies