Cowboysbag

Bag Barlay Sand

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 22 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Sand
Merk product code 3257
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Bag Barlay van Cowboysbag de perfecte keuze voor jou. Deze trendy tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Bag Barlay heeft een afmeting van 25 cm breed, 8 cm diep en 22 cm hoog, waardoor er voldoende ruimte is voor al je essentials. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne uitstraling, terwijl het gebruik van hoogwaardig leer zorgt voor duurzaamheid en een luxe gevoel.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste lengte, waardoor hij comfortabel te dragen is. De magneetsluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

De Bag Barlay biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je benodigdheden georganiseerd houden en gemakkelijk terugvinden.

Deze tas is van het merk Cowboysbag, bekend om hun kwalitatieve producten. De kleur van de tas is sand, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De merkproductcode van de Bag Barlay is 3257.

Met de Bag Barlay van Cowboysbag haal je een trendy en functionele crossbodytas in huis. Bestel hem vandaag nog en maak een fashion statement!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies