Cowboysbag

Bag Clune Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3278
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor briefgeld True
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Bag Clune van Cowboysbag de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Bag Clune heeft een breedte van 19.5 cm, een diepte van 6 cm en een hoogte van 14 cm. Met deze compacte afmetingen is de tas ideaal om al je essentiële spullen mee te nemen zonder te veel ruimte in beslag te nemen.

De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een zilverkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze tas.

De Bag Clune heeft een verstelbare schouderband, waardoor je de tas op de gewenste lengte kunt dragen. Daarnaast heeft de tas een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn.

Wat deze tas extra handig maakt, is de opbergmogelijkheden. De tas heeft namelijk 1 binnenvak met ritssluiting en 1 open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en overzichtelijk houden.

Ben je op zoek naar een crossbodytas waar je ook je briefgeld in kunt bewaren? Dan is de Bag Clune perfect voor jou. Deze tas biedt namelijk ruimte voor briefgeld, zodat je alles bij de hand hebt.

Met zijn tijdloze zwarte kleur is de Bag Clune een veelzijdige tas die bij elke outfit past. Of je nu naar een feestje gaat of een dagje gaat shoppen, deze tas maakt je look helemaal af.

Kortom, de Bag Clune van Cowboysbag is een must-have voor elke fashionista. Met zijn stijlvolle design, praktische indeling en hoogwaardige materialen is deze tas een echte eyecatcher. Bestel hem nu en maak een statement met je outfit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies