Cowboysbag

Handbag Avoca Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 28 cm
Diepte 6 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Black
Merk product code 3201
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting
Volume 3 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor elke gelegenheid? Dan is de Handtas Avoca van Cowboysbag precies wat je nodig hebt! Deze handtas behoort tot de categorie Handtassen en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn afmetingen van 28 cm breed, 6 cm diep en 20 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Handtas Avoca is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Het merk Cowboysbag staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze handtas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look.

Wat betreft opbergmogelijkheden, heeft de Handtas Avoca een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden. De ritssluiting zorgt ervoor dat je waardevolle items veilig opgeborgen zijn. Met een inhoud van 3 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Handtas Avoca is de perfecte metgezel. Met zijn combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit, zal deze handtas zeker een favoriet worden in je collectie. Bestel nu en voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse outfits!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies