Cowboysbag

Handbag Richlands Brandy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 24 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Brandy
Merk product code 3223
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 4 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle handtas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Handbag Richlands van Cowboysbag de ideale keuze voor jou. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze handtas een must-have voor elke modebewuste dame.

De Handbag Richlands heeft een afmeting van 22 cm breed, 8 cm diep en 24 cm hoog, waardoor hij ruim genoeg is om al je essentiële spullen mee te nemen. Het zilverkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel, terwijl het gebruik van echt leer zorgt voor een luxe uitstraling.

Deze handtas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een merknaam van Cowboysbag, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld. De kleur van de handtas is Brandy, wat een warme en tijdloze uitstraling geeft. Met de merkproductcode 3223 weet je zeker dat je een authentiek en kwalitatief hoogwaardig product in handen hebt.

Wat betreft opbergmogelijkheden, biedt de Handbag Richlands een binnenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. De ritssluiting zorgt ervoor dat je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn.

Met een volume van 4 liter is deze handtas compact genoeg om comfortabel mee te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit, de Handbag Richlands is de perfecte metgezel.

Kortom, de Handbag Richlands van Cowboysbag is een trendy en functionele handtas die niet mag ontbreken in jouw collectie. Met zijn tijdloze ontwerp, hoogwaardige materialen en handige opbergmogelijkheden is deze handtas de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies