Delsey

Chatelet Air 2.0 Clutch Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 12.5 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polycarbonaat
Merk Delsey
Merk kleurnaam Pink
Merk product code 00167611509
Serie Chatelet Air
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische clutch? Dan is de Chatelet Air 2.0 Clutch van Delsey de perfecte keuze voor jou. Deze trendy crossbodytas behoort tot de categorie Crossbodytassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Chatelet Air 2.0 Clutch heeft een compact formaat met afmetingen van 12.5 cm breed, 6.5 cm diep en 18 cm hoog. Hierdoor kun je al je essentiële spullen gemakkelijk meenemen, zonder dat de tas te groot of te zwaar wordt.

Deze clutch is gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne en trendy touch.

Met de ritssluiting kun je de Chatelet Air 2.0 Clutch veilig afsluiten, zodat je spullen goed beschermd zijn. Het volume van 1 liter biedt voldoende ruimte voor al je belangrijke items, zoals je telefoon, portemonnee en make-up.

De Chatelet Air 2.0 Clutch is onderdeel van de populaire Chatelet Air serie van Delsey. Het merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze clutch is daar geen uitzondering op. De kleur van de clutch is roze, wat zorgt voor een vrouwelijke en trendy uitstraling.

Met de Chatelet Air 2.0 Clutch ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een avondje uit gaat of een dagje gaat winkelen, deze clutch is de perfecte aanvulling op je outfit. Bestel nu en maak een statement met deze fashionable en functionele crossbodytas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies