Herschel Supply Co.

Novel Black Grid Gargoyle Sun Orange

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 29.8 cm
Diepte 27.9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 52.1 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black Grid Gargoyle Sun Orange
Merk product code 10026
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Novel
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een ruime en stijlvolle weekendtas? Dan is de Novel weekendtas van Herschel Supply Co. precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 29.8 cm breed, 27.9 cm diep en 52.1 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu een weekendje weg gaat of naar de sportschool gaat, deze tas is perfect voor volwassenen.

De Novel weekendtas is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. De kleur hardware is zwart, wat een stoere touch aan de tas geeft. De tas is onderdeel van de Novel serie van Herschel Supply Co., bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort. De tas heeft ook een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft de tas een buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals je telefoon of portemonnee kunt opbergen.

De Novel weekendtas heeft een unieke kleurnaam, namelijk Black Grid Gargoyle Sun Orange. Deze combinatie van kleuren geeft de tas een opvallende en trendy uitstraling. Met de merkproductcode 10026 weet je zeker dat je een authentiek product van Herschel Supply Co. in handen hebt.

Kortom, de Novel weekendtas is de perfecte metgezel voor al je weekenduitjes en sportactiviteiten. Met zijn ruime formaat, duurzaamheid en trendy design is deze tas een must-have voor volwassenen die stijlvol willen reizen. Bestel nu en ervaar het gemak en de kwaliteit van Herschel Supply Co.!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies