Liu Jo

Ecs M Messenger Black studs

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 24 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20.5 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk Liu Jo
Merk kleurnaam Black studs
Merk product code AF2037E0033
Opberg opties 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Magneetsluiting
Volume 6 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Dan is de Ecs M Messenger van Liu Jo de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Crossbodytassen en heeft een breedte van 24 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 20.5 cm. Met een volume van 6 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Ecs M Messenger is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal. Het merk Liu Jo staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Black studs" en de merkproductcode "AF2037E0033" straalt deze tas elegantie en moderniteit uit.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de handige opbergopties. Met 1 open binnenvak en 2 binnenvakken met ritssluiting kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt opbergen, deze tas biedt voldoende ruimte en vakken om alles netjes te ordenen.

De Ecs M Messenger heeft ook een verstelbare schouderband, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. Of je nu liever de tas over één schouder draagt of crossbody, met deze verstelbare schouderband is het allemaal mogelijk.

De tas sluit gemakkelijk en veilig met een magneetsluiting. Geen gedoe meer met ritsen of knopen, met deze tas kun je snel en eenvoudig bij je spullen. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Ecs M Messenger is de ideale metgezel.

Wacht niet langer en voeg deze trendy en functionele crossbodytas toe aan je collectie. Bestel nu de Ecs M Messenger van Liu Jo en geniet van stijlvol gemak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies