MATT NAT

Calina Vintage Tote Bag Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Serie Vintage
Type sluiting Magneetsluiting

De Calina Vintage Tote Bag is een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 32 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het zilverkleurige hardware detail voegt een vleugje elegantie toe aan het klassieke zwarte ontwerp.

Deze tas is gemaakt van vegan kunstleer, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het 13 inch laptopvak zorgt ervoor dat je je laptop veilig kunt meenemen, terwijl de magneetsluiting ervoor zorgt dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Met een volume van 19 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk gaat of een dagje uit bent.

De Calina Vintage Tote Bag is onderdeel van de Vintage serie van het merk Matt Nat. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor detail. De zwarte kleur van deze tas geeft het een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke outfit. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze tas is de ideale metgezel.

Met de Calina Vintage Tote Bag combineer je stijl en functionaliteit op een moeiteloze manier. Bestel vandaag nog en voeg deze prachtige tas toe aan je collectie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies