MATT NAT

Kintla Arbor Satchel Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 28 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Kintla
Type sluiting Druksluiting, Ritssluiting
Volume 17 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische tas? Maak kennis met de Kintla Arbor Satchel, een must-have voor dames die op zoek zijn naar een trendy accessoire. Deze shopper is perfect voor dagelijks gebruik en biedt voldoende ruimte voor al je essentials.

Met een breedte van 35 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 28 cm, heeft deze tas een ruim interieur waarin je al je spullen georganiseerd kunt opbergen. Of je nu je laptop, boeken, make-up of andere benodigdheden wilt meenemen, deze tas biedt voldoende volume met een capaciteit van 17 liter.

De Kintla Arbor Satchel is gemaakt van vegan kunstleer, waardoor het niet alleen een milieuvriendelijke keuze is, maar ook een stijlvolle. Het zwarte ontwerp van het merk Matt Nat straalt elegantie uit en past perfect bij elke outfit.

Deze tas is niet alleen praktisch, maar ook veelzijdig. Het heeft een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je het op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu liever de tas in je hand draagt of over je schouder hangt, de keuze is aan jou.

De Kintla Arbor Satchel heeft een handige druksluiting en ritssluiting, zodat je spullen veilig opgeborgen blijven. Daarnaast heeft het een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 13 inch. Zo kun je je laptop veilig meenemen zonder je zorgen te maken over beschadigingen.

Als onderdeel van de Kintla serie is deze tas een perfecte aanvulling op je collectie. Het combineert functionaliteit, stijl en duurzaamheid op een unieke manier. Waar wacht je nog op? Bestel nu de Kintla Arbor Satchel en maak een statement met je fashion sense!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies