Michael Kors

Jet Set Item Ew Tz Tote Pearl grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 11 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Pearl grey
Merk product code 30F2STTT8L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak, 2 open binnenvakken
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting
Volume 11 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor je dagelijkse avonturen? Dan is de Jet Set Item Ew Tz Tote van Michael Kors precies wat je nodig hebt. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een echte blikvanger.

Deze schoudertas heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 11 cm en een hoogte van 25 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor al je essentials. Het leer voelt niet alleen luxe aan, maar zorgt er ook voor dat de tas lang meegaat. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

De Jet Set Item Ew Tz Tote is speciaal ontworpen voor dames die graag georganiseerd blijven. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open buitenvak en 2 open binnenvakken, kun je al je spullen gemakkelijk opbergen en snel terugvinden. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze tas biedt de perfecte opbergmogelijkheden.

De tas behoort tot de Jet Set serie van Michael Kors, wat staat voor tijdloze elegantie en functionaliteit. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en niet zomaar uit de tas kunnen vallen. Met een volume van 11 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

Met zijn merknaam "Pearl grey" en productcode "30F2STTT8L" is deze Jet Set Item Ew Tz Tote een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt verwennen met een chique look, deze tas voegt een vleugje luxe toe aan elke stijl.

Wacht niet langer en voeg de Jet Set Item Ew Tz Tote van Michael Kors toe aan je collectie. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies