Michael Kors

Jet Set Medium Chain Pouchette black & gold colored hardware

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 19 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 11.5 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam black & gold colored hardware
Merk product code 32F7GFDW6L
Opberg opties 1 open binnenvak
Serie Jet Set
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische handtas? Dan is de Jet Set Medium Chain Pouchette van Michael Kors perfect voor jou! Deze handtas behoort tot de categorie Handtassen en is speciaal ontworpen voor dames.

De Jet Set Medium Chain Pouchette heeft een breedte van 19 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 11.5 cm. Met een volume van 1 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De tas is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft goudkleurige hardware, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Deze handtas is onderdeel van de Jet Set serie van Michael Kors en heeft een ritssluiting als type sluiting. Met de zwarte kleur en de goudkleurige hardware is deze tas een tijdloze klassieker. De merk kleurnaam is black & gold colored hardware, wat perfect past bij de elegante uitstraling van deze tas.

De Jet Set Medium Chain Pouchette heeft een praktische indeling met 1 open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd opbergen en snel terugvinden. Of je nu naar een feestje gaat of een dagje gaat shoppen, deze handtas is de ideale metgezel.

Met de merk product code 32F7GFDW6L weet je zeker dat je een authentiek product van Michael Kors in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Jet Set Medium Chain Pouchette is daar geen uitzondering op.

Kortom, de Jet Set Medium Chain Pouchette is de perfecte handtas voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van stijl en functionaliteit. Bestel deze prachtige tas vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies