Kipling

Fresh Lite Center Black Lite

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 15 cm
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Lite
Merk product code KPKI7465TL41
Serie Fresh
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1.2 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle heuptas? Dan is de Fresh Lite Center van Kipling precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 26 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 15 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het polyamide materiaal zorgt ervoor dat de tas lichtgewicht en duurzaam is, perfect voor dagelijks gebruik. De Fresh Lite Center is onderdeel van de Fresh serie en heeft een handige ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Met een inhoud van 1.2 liter is deze tas compact maar toch ruim genoeg voor al je benodigdheden.

De Fresh Lite Center is ontworpen voor volwassenen en heeft een trendy uitstraling. De zwarte kleur, ook wel bekend als "Black Lite" in de collectie van Kipling, geeft de tas een moderne en tijdloze look. Met de merkproductcode KPKI7465TL41 ben je verzekerd van een authentiek Kipling product van hoge kwaliteit. Of je nu een dagje gaat winkelen, een festival bezoekt of gewoon je handen vrij wilt hebben tijdens het reizen, deze heuptas is de ideale metgezel.

Wacht niet langer en voeg de Fresh Lite Center toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die deze heuptas te bieden heeft. Met Kipling ben je altijd verzekerd van kwaliteit en design. Mis deze kans niet!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies