MATT NAT

Vie Vintage Belt Bag Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25.4 cm
Diepte 5.7 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 14 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal PVC
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Olive
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Vintage
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een trendy en praktische heuptas? Dan is de Vie Vintage Belt Bag van Matt Nat de perfecte keuze voor jou! Deze heuptas is speciaal ontworpen voor dames en heeft een stijlvolle olijfgroene kleur die perfect past bij elke outfit.

De Vie Vintage Belt Bag heeft een compact formaat van 25.4 cm breed, 14 cm hoog en 5.7 cm diep. Hierdoor kun je al je essentiële spullen gemakkelijk meenemen zonder dat de tas te zwaar of onhandig wordt. De zilverkleurige hardware geeft de tas een moderne en luxe uitstraling.

Deze heuptas is gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal, wat zorgt voor duurzaamheid en waterbestendigheid. Het binnenvak met ritssluiting biedt voldoende opbergruimte voor al je belangrijke spullen, zoals je telefoon, portemonnee en sleutels.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen, zodat je altijd comfortabel en stijlvol op pad kunt gaan. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn en niet zomaar uit de tas kunnen vallen.

De Vie Vintage Belt Bag maakt deel uit van de Vintage serie van Matt Nat, wat staat voor tijdloze stijl en kwaliteit. Met deze heuptas ben je altijd klaar voor elke gelegenheid, of het nu een dagje shoppen is of een avondje uit.

Kortom, de Vie Vintage Belt Bag is de ideale heuptas voor dames die op zoek zijn naar een trendy en praktische accessoire. Bestel nu en maak een fashion statement met deze stijlvolle heuptas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies