Reisenthel

Coolerbag Mixed Dots Red

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 44.5 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Mixed Dots Red
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle koeltas? Dan is de Coolerbag van Reisenthel precies wat je nodig hebt! Deze koeltas behoort tot de categorie "Koeltassen" en is perfect voor volwassenen die graag onderweg genieten van een koele versnapering.

De Coolerbag heeft een afmeting van 44.5 cm breed, 25 cm diep en 24.5 cm hoog, waardoor er voldoende ruimte is voor al je favoriete snacks en drankjes. Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze koeltas ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

Met een handige ritssluiting kun je de Coolerbag gemakkelijk openen en sluiten, waardoor je snel toegang hebt tot je gekoelde lekkernijen. Het volume van 20 liter biedt genoeg ruimte om al je benodigdheden koel te houden, of je nu een dagje naar het strand gaat, een picknick in het park hebt gepland of gewoon onderweg bent.

De Coolerbag is verkrijgbaar in de kleur "Mixed Dots Red" van het merk Reisenthel. Deze opvallende kleur voegt een vleugje stijl toe aan je uitrusting en maakt het gemakkelijk om je koeltas terug te vinden tussen de menigte.

Wacht niet langer en haal vandaag nog je eigen Coolerbag in huis! Met deze trendy en functionele koeltas ben je altijd klaar voor avontuur, terwijl je geniet van heerlijk gekoelde snacks en drankjes onderweg.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies