Reisenthel

Coolerbag Signature Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 44.5 cm
Diepte 25 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 24.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Signature Navy
Type sluiting Ritssluiting
Volume 20 l

De Coolerbag van Reisenthel is een must-have accessoire voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische koeltas. Met een breedte van 44.5 cm, een diepte van 25 cm en een hoogte van 24.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte om al je favoriete snacks en drankjes koel te houden tijdens een dagje uit of een picknick in het park.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is deze koeltas ontworpen om lang mee te gaan. De ritssluiting zorgt ervoor dat je inhoud veilig opgeborgen blijft en de koelte behouden blijft. Met een indrukwekkend volume van 20 liter kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen, zonder concessies te doen aan stijl.

De Coolerbag is onderdeel van de Koeltassen collectie en is verkrijgbaar in de kenmerkende navy kleur van Reisenthel. Deze kleur geeft de tas een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke outfit of gelegenheid. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een roadtrip maakt of gewoon boodschappen doet, deze koeltas is de ideale metgezel.

Met zijn praktische afmetingen en hoogwaardige materialen is de Coolerbag van Reisenthel de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een koeltas die zowel functioneel als modieus is. Bestel vandaag nog en geniet van koelte en stijl waar je ook gaat!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies