Cowboysbag

Diaper Bag Alvanley Croco Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Croco Black
Merk product code 3295
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 7 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting

De Diaper Bag Alvanley is een stijlvolle luiertas van het merk Cowboysbag. Met zijn afmetingen van 41 cm breed, 12 cm diep en 30 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het materiaal van de tas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

De Croco Black kleur van deze tas geeft een trendy en moderne touch aan je outfit. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Met de verstelbare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw voorkeur en comfort.

De Diaper Bag Alvanley is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. Met verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met magneetsluiting, een buitenvak met ritssluiting en maar liefst zeven open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De ritssluiting zorgt ervoor dat al je waardevolle spullen veilig opgeborgen zijn. Of je nu onderweg bent of een dagje uit gaat, de Diaper Bag Alvanley is de perfecte metgezel voor elke moderne ouder. Met zijn trendy design en praktische functies is deze luiertas een must-have voor volwassenen.

Met de Diaper Bag Alvanley van Cowboysbag ben je altijd stijlvol en georganiseerd onderweg. Bestel nu en ervaar het gemak en de luxe van deze geweldige luiertas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies