Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

POM Amsterdam tassen

You are 3 steps away from finding the perfect bag
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

POM Amsterdam tassen

De zussen Liesbeth en Violet ontwerpen sinds 2012 kwalitatief hoogwaardige sjaals voor vrouwen. In 2018 is de collectie uitgebreid naar een volledige kledinglijn en bijpassende tassen. Belangrijk voor de zussen is dat een vrouw zich zowel comfortabel als mooi voelt met en in de items. De bijzondere en vrolijke prints op de tassen vertellen een persoonlijk verhaal en zijn ontworpen door de zussen zelf.
 

De tassencollectie van POM Amsterdam

De tassencollectie van POM Amsterdam bij The Little Green Bag valt direct op door de vrolijke kleuren en unieke printjes. De tassen zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook praktisch vanwege de vakken aan de binnenkant. Ga bijvoorbeeld voor de clutch, ideaal voor een avondje uit. Of ga voor de Bag Beach, een multifunctionele shopper die gebruikt kan worden als handtas én strandtas.
 

Koop je POM Amsterdam tas online

Heb jij jouw oog laten vallen op een van de kleurrijke tassen van POM Amsterdam? Bestel dan vandaag nog jouw favoriete item op de website. De tas wordt direct ingepakt en verstuurd, zodat je er zo snel mogelijk plezier van kan hebben!