Delsey

Raspail Sac A Dos Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 7 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 00328960002
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Raspail
Type sluiting Ritssluiting
Volume 1 l

Op zoek naar een trendy rugzak die zowel praktisch als stijlvol is? Maak kennis met de Raspail Sac A Dos van Delsey. Deze rugzak behoort tot de categorie "Rugzakken" en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en milieuvriendelijke optie. Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze rugzak bij aan een duurzamere wereld.

Met een breedte van 12 cm, een diepte van 7 cm en een hoogte van 19 cm, biedt de Raspail Sac A Dos voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, naar school of gewoon een dagje uit, deze rugzak is geschikt voor elke gelegenheid.

De Raspail Sac A Dos heeft een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15 inch. Zo kun je je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat. Daarnaast heeft deze rugzak ook nog een handig binnenvak met ritssluiting, zodat je je spullen georganiseerd kunt opbergen.

De zwarte kleur van de hardware geeft deze rugzak een moderne en trendy uitstraling. Het merk Delsey staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Raspail Sac A Dos is daar geen uitzondering op. Met de merkkleurnaam "Blue" en de productcode "00328960002" is deze rugzak een echte eyecatcher.

Met een volume van 1 liter is de Raspail Sac A Dos compact en toch ruim genoeg voor al je essentials. Of je nu een dagje gaat winkelen, een citytrip maakt of gewoon je dagelijkse avonturen beleeft, deze rugzak is de perfecte metgezel.

Kortom, de Raspail Sac A Dos van Delsey is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een trendy en duurzame rugzak. Met zijn praktische opbergmogelijkheden, laptopvak en stijlvolle design is deze rugzak perfect voor volwassenen die graag in stijl reizen. Bestel vandaag nog en maak een statement met deze geweldige rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies