Napapijri

Bering 3 Blu Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 60 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Katoen
Merk Napapijri
Merk kleurnaam Blu Marine
Merk product code NP0A4GGM1761
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Bering 3 van Napapijri de perfecte keuze voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en heeft een breedte van 60 cm en een diepte van 30 cm. Met zijn ruime formaat biedt hij voldoende opbergruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Bering 3 is ontworpen voor volwassenen en is gemaakt van hoogwaardig katoen. Het materiaal voelt zacht aan en zorgt voor een comfortabel draagcomfort. De schoudertas is voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je hem draagt. Of je nu kiest voor over je schouder of als crossbody tas, deze Bering 3 past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.

Met de handige ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten. Geen gedoe meer met losse flappen of knopen. De Bering 3 is niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol. De kleur Blu Marine geeft de tas een trendy uitstraling die perfect past bij elke outfit. De merknaam Napapijri staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat deze schoudertas lang meegaat.

Wil jij een schoudertas die zowel functioneel als fashionable is? Kies dan voor de Bering 3 van Napapijri. Met zijn ruime formaat, verstelbare schouderband en trendy kleur is deze tas een must-have voor elke modebewuste volwassene. Bestel hem nu en maak een statement met jouw nieuwe favoriete accessoire!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies