Rains

Weekend Bag Small Sky

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 23 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Rains
Merk kleurnaam Sky
Merk product code 13190
Opberg opties 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 18 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle weekendtas? Dan is de Weekend Bag Small van Rains de perfecte keuze voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en heeft een compact formaat dat ideaal is voor volwassenen.

Deze weekendtas heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 20 cm en een hoogte van 23 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt om al je benodigdheden mee te nemen. Het volume van 18 liter zorgt ervoor dat je al je spullen georganiseerd kunt opbergen.

De Weekend Bag Small is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, dat duurzaam en waterbestendig is. Hierdoor blijven je spullen beschermd, zelfs tijdens een regenbui. De zwarte kleur hardware geeft de tas een moderne en trendy uitstraling.

Deze tas is van het merk Rains, bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van de tas is Sky, wat zorgt voor een frisse en eigentijdse look. De merkproductcode is 13190, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van Rains koopt.

De Weekend Bag Small heeft verschillende opbergopties, waaronder een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen gemakkelijk organiseren en snel terugvinden. De verstelbare en afneembare schouderband zorgt voor extra comfort en flexibiliteit tijdens het dragen.

Deze tas sluit met een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Of je nu een weekendje weg gaat of gewoon een dagje op pad wilt, de Weekend Bag Small is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies