Reisenthel

Allrounder M Twist Coffee

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 24 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 33.5 cm
Materiaal Polyester
Merk Reisenthel
Merk kleurnaam Twist Coffee
Opberg opties 6 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 32 l

Op zoek naar een veelzijdige schoudertas die perfect is voor elke gelegenheid? Maak kennis met de Allrounder M van Reisenthel! Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 24 cm diep en 33.5 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Gemaakt van duurzaam polyester materiaal, is de Allrounder M zowel stijlvol als praktisch. Het merk Reisenthel staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze tas is daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Twist Coffee" voegt deze tas een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 6 open binnenvakken kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, make-up of andere persoonlijke items wilt opbergen, deze tas biedt voldoende ruimte voor alles wat je nodig hebt.

De Allrounder M is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je je spullen veilig kunt opbergen. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje uit of een weekendje weg, deze tas zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt en er tegelijkertijd modieus uitziet.

Met een volume van 32 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Of je nu een drukke dag hebt of een ontspannen uitje, de Allrounder M is de perfecte metgezel. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige schoudertas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies