Samsonite

Global Ta Foldable Duffle XL Midnight Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 70 cm
Diepte 26 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 36 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Midnight Blue
Merk product code 121265
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Global Ta
Type sluiting Ritssluiting
Volume 65 l

Op zoek naar een ruime en praktische schoudertas? Dan is de Global Ta Foldable Duffle XL van Samsonite de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 70 cm, een diepte van 26 cm en een hoogte van 36 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu op reis gaat of gewoon een dagje weg, deze tas is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De Global Ta Foldable Duffle XL is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. De zwarte kleur hardware geeft de tas een stijlvolle uitstraling. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en dat is ook terug te zien in deze tas. De merk kleurnaam is Midnight Blue, wat een vleugje elegantie toevoegt aan het ontwerp.

Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en comfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas ook nog een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je snel toegang hebt tot kleine items.

De Global Ta Foldable Duffle XL behoort tot de serie Global Ta, wat staat voor functionaliteit en stijl. Met een volume van 65 liter kun je al je benodigdheden gemakkelijk meenemen, of je nu op vakantie gaat of naar de sportschool. Deze tas is de ideale metgezel voor elke avontuurlijke reiziger.

Wacht niet langer en voeg de Global Ta Foldable Duffle XL toe aan je collectie. Bestel hem vandaag nog en geniet van de ruimte, kwaliteit en stijl die deze tas te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies