Coccinelle

Coccinelle Magie Handbag Bottalatino Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30.5 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Coccinelle
Merk kleurnaam Noir
Merk product code E1MQF180301
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Type sluiting Kliksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor elke gelegenheid? Dan is de Coccinelle Magie Handbag Bottalatino precies wat je nodig hebt. Deze prachtige tas behoort tot de categorie Schoudertassen en is ontworpen door het gerenommeerde merk Coccinelle.

De Coccinelle Magie Handbag Bottalatino is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De tas heeft een afmeting van 30.5 cm breed, 8 cm diep en 18 cm hoog, waardoor er voldoende ruimte is voor al je essentials. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Deze tas is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een praktische en veelzijdige tas. Met de verstelbare en afneembare schouderband kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je voorkeur en outfit. De kliksluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven.

De Coccinelle Magie Handbag Bottalatino heeft ook handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je waardevolle spullen veilig en georganiseerd houden. Het merk Coccinelle staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tas is daar geen uitzondering op. De merk kleurnaam is Noir en de merk product code is E1MQF180301.

Met de Coccinelle Magie Handbag Bottalatino voeg je een vleugje luxe en stijl toe aan elke outfit. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon een dagje gaat winkelen, deze tas is de perfecte metgezel. Bestel nu en ervaar zelf de magie van deze prachtige handtas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies