Eastpak

Delegate Ultra Marine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 38.5 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30.5 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 17 inch
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Ultra Marine
Merk product code EK00026E
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Overslag, Ritssluiting
Volume 20 l

Op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Delegate van Eastpak precies wat je nodig hebt. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 38.5 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 30.5 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

De Delegate is gemaakt van hoogwaardig nylon materiaal en heeft een moderne uitstraling. De kleur hardware is zwart, wat zorgt voor een stoere en tijdloze look. Het merk Eastpak staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en dat is zeker terug te zien in deze tas.

Deze schoudertas is niet alleen praktisch, maar ook zeer functioneel. Met een laptop vak dat geschikt is voor een 17 inch laptop, kun je je elektronische apparaten veilig en gemakkelijk meenemen. Daarnaast heeft de Delegate ook opberg opties, waaronder een buitenvak met ritssluiting. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De schouderband van de Delegate is verstelbaar, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. De tas sluit met een combinatie van een overslag en ritssluiting, waardoor je spullen altijd veilig zijn opgeborgen.

Met een volume van 20 liter biedt de Delegate voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon een tas nodig hebt voor alledaags gebruik, deze schoudertas is de perfecte keuze.

De Delegate van Eastpak, met de merk kleurnaam Ultra Marine en merk product code EK00026E, is een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een praktische en trendy schoudertas. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze geweldige tas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies