Filters

36 van 56 producten

36 van 56 producten

Pagina

Een gave collectie met Fred de la Bretoniere tassen, schoenen en portemonnees. Fred de la Bretoniere staat bekend om de hoge kwaliteit producten met exclusieve designs. Er wordt veel aandacht besteed aan het materiaal en de kleinste details. En dat is terug te zien in alle ontwerpen. Ga stijlvol de deur uit met een tas van Fred de la Bretoniere!

Fred de la Bretonière is een van de grootste Nederlandse merken als het gaat om het produceren van lederen tassenportemonnees en andere accessoires van hoge kwaliteit en exclusieve designs. De ontwerper staat ook bekend om de verschillende modellen schoenen.


Over Fred de la Bretonière

Fred de la Bretonière is geboren in Amsterdam, in 1944. De kunstenaar maakte per toeval een aantal ontwerpen voor schoenen en tassen, wat zijn grote passie bleek te zijn. De kracht van de ontwerpen van Fred de la Bretonière komt voort uit zijn liefde voor natuurlijke materialen en de nonchalance en robuustheid die zijn producten kenmerken.

Fred de la Bretonière werd in 1967 uitgeroepen tot de beste schoenen- en tassenontwerper van Nederland. Sindsdien is het merk tot op de dag van vandaag ongekend populair, ook in het buitenland. Dat komt voornamelijk door de ambachtelijke kwaliteiten en doordat er veel aandacht wordt besteed aan het materiaal en de kleinste details. Daarbij wordt elke tas, schoen of andere accessoire met liefde gemaakt. Bij Fred de la Bretonière wordt altijd gebruik gemaakt van leder. Dit zorgt ervoor dat de accessoires over de jaren alleen maar mooier worden, en krijgen daarmee een uniek karakter. Of het nu gaat om een tas of schoen, ze krijgen allebei een stoere en robuuste uitstraling. En dat allemaal zonder het gebruiksgemak en -comfort uit het oog te verliezen.
 

Fred de la Bretonière tassen en portemonnees

Wil je een tas of portemonnee waar je lang plezier van hebt? Voor de collecties van Fred de la Bretonière wordt gebruik gemaakt van plantaardig gelooid leer. Het voordeel hiervan is dat het er mooier uit gaat zien naarmate het ouder wordt. Het krijgt dus meer karakter en vitaliteit. De tassen kenmerken zich als tijdloos en sympathiek met een klassieke touch. Fred zegt zelf over zijn merk dat 'mijn schoenen en tassen ontworpen worden om je beter te voelen, met elke stap die je zet. Door de jaren heen worden de producten alleen maar mooier doordat je je persoonlijkheid erin legt, waarmee ze een deel van jezelf worden'.

Fred de la Bretonière maakt gebruik van verschillende leersoorten, zoals Hand Buffed, suède, fine grain, polished leather en grain. Hierdoor vind je altijd een tas of portemonnee die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur.
 

De perfecte match

Wanneer je gaat voor een tas of paar schoenen van Fred de la Bretonière, kan je hier een complete stijl van maken. Fred de la Bretonière biedt namelijk nog meer accessoires in dezelfde robuuste look, in de vorm van portemonnees en riemen. Je kunt jouw outfit zo afstemmen in kleur, leersoort en collectie. Met dit merk loop je er altijd bij volgens de laatste modetrends, maar met een nonchalante twist.
 

Stoere schoenen van Fred de la Bretonière

Fred de la Bretonière is met recht één van de grootste schoenenmerken van Nederland en daarmee een echt begrip. De lederen kwaliteitsschoenen die hij produceert, hebben een stoere en robuuste uitstraling, waarbij ook hier veel aandacht wordt besteed aan de juiste leersoorten. Het moet niet alleen lang mee gaan en dus een lange levensduur kennen, maar ook voldoende stevigheid bieden voor de voeten en een hoog draagcomfort kennen. De schoenen zijn een moderne en toch tijdloze verschijning, waardoor ze goed te matchen zijn bij verschillende kledingstijlen.
 

Fred de la Bretonière sale

Ben je op zoek naar de scherpste koopjes van Fred de la Bretonière? Bekijk dan ook onze Fred de la Bretonière sale pagina eens. Het is een ware outlet, waar je de mooiste tassen, portemonnees, riemen en schoenen koopt met een veel korting.
 

Shabbies en Fretons

Fred de la Bretoniere, Shabbies Amsterdam en Fretons Amsterdam worden allemaal in eenzelfde adem genoemd. De merken hebben een gedeelde visie: betaalbare kwaliteit. Bij Fred de la Bretoniere wordt de focus gelegd op klassiek modieus, met artikelen van hoogwaardige lederen kwaliteit. Een tas, portemonnee, laptoptas, riem; je vindt het allemaal in het assortiment van Fred de la Bretoniere. Shabbies Amsterdam valt te kenmerken als het casual zusje met een stoere twist, zoals de Shabbies riemen, schoenen en portemonnees. Fretons is de stoere tegenhanger met tassen van ruig canvas en vintage details. De drie merken zijn verschillend en weten toch met elkaar een goede verbinding te leggen door de sympathieke uitstraling.
 

Fred de la Bretonière online bestellen

Heb je een mooie tas, portemonnee of andere accessoire gevonden in onze Fred de la Bretonière collectie? Koop deze dan eenvoudig in een paar klikken online bij The Little Green Bag, waar we een groot assortiment bieden van Fred de la Bretonière tassen, schoenen en andere accessoires. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je hier snel plezier van hebt. Bovendien profiteer je bij The Little Green Bag van gratis verzending en retourneren. Bestel dus snel!

For every Sole a Soul.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies