Furla

Metropolis Small Shoulder Bag Marshmallow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 22 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 15 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk Furla
Merk kleurnaam Marshmallow
Merk product code WB00772 AX0732 1007
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Schouderband Verstelbaar
Serie Metropolis
Type sluiting Kliksluiting

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Furla Metropolis Small Shoulder Bag precies wat je nodig hebt. Met zijn compacte formaat en tijdloze ontwerp is deze tas een must-have voor elke modebewuste dame.

Deze schoudertas behoort tot de categorie "Schoudertassen" en is gemaakt van hoogwaardig leer. Het materiaal zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met een breedte van 22 cm, een diepte van 6.5 cm en een hoogte van 15 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentiële spullen. Het verstelbare schouderbandje zorgt ervoor dat je de tas op de gewenste lengte kunt dragen.

De Furla Metropolis Small Shoulder Bag heeft een handige kliksluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Daarnaast beschikt de tas over een binnenvak met ritssluiting, waarin je kleine waardevolle items veilig kunt opbergen.

Deze tas maakt deel uit van de Metropolis serie van het merk Furla. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en de Metropolis Small Shoulder Bag is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas, genaamd "Marshmallow", voegt een vleugje zachtheid toe aan je outfit.

Met de Furla Metropolis Small Shoulder Bag ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan. Bestel deze trendy schoudertas vandaag nog en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies