Guess

Keillah Convertible Crossbody Flap Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 26 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam Black
Merk product code HWQG86 90210
Serie Keillah
Type sluiting Magneetsluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Keillah Convertible Crossbody Flap van Guess precies wat je nodig hebt! Met een breedte van 26 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 17 cm, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. Het polyurethaan materiaal zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar maakt de tas ook nog eens duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

De Keillah Convertible Crossbody Flap is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een veelzijdige tas. Dankzij de magneetsluiting kun je de tas eenvoudig openen en sluiten, terwijl de verstelbare schouderband ervoor zorgt dat je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een crossbody look of liever de tas als schoudertas draagt, met de Keillah ben je altijd on-trend.

Guess is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Keillah Convertible Crossbody Flap is geen uitzondering. Met de merknaam "Guess" in het zwart op de tas, straal je direct klasse en elegantie uit. De unieke productcode "HWQG86 90210" geeft de tas een exclusief tintje, terwijl de Keillah-serie ervoor zorgt dat je de tas perfect kunt combineren met andere accessoires uit dezelfde collectie.

Wacht niet langer en voeg de Keillah Convertible Crossbody Flap toe aan je collectie! Deze trendy schoudertas is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. Bestel nu en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies