Guess

Noelle Girlfriend Satchel White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyurethaan
Merk Guess
Merk kleurnaam White
Merk product code HWZG78 79060
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 2 binnenvakken met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar en afneembaar
Serie Noelle
Type sluiting Magneetsluiting

Op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Noelle Girlfriend Satchel van Guess een absolute must-have voor dames. Met een breedte van 34 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 26 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials. De goudkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

De Noelle Girlfriend Satchel is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, waardoor de tas duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Het merk Guess staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze tas is daar geen uitzondering op. De witte kleur geeft de tas een frisse en moderne uitstraling.

Met verschillende opbergopties is deze tas niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het heeft een buitenvak met ritssluiting, perfect voor het opbergen van kleine items die je snel bij de hand wilt hebben. Daarnaast zijn er twee binnenvakken met ritssluiting en drie open binnenvakken, zodat je al je spullen georganiseerd kunt houden.

De Noelle Girlfriend Satchel wordt geleverd met een verstelbare en afneembare schouderband, zodat je de tas op verschillende manieren kunt dragen. Of je nu kiest voor een schoudertas of een handtas, deze tas past zich aan jouw voorkeur aan.

De Noelle serie van Guess staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met een magneetsluiting is deze tas gemakkelijk te openen en te sluiten, terwijl je spullen veilig blijven opgeborgen.

Met de Noelle Girlfriend Satchel van Guess voeg je een vleugje luxe en stijl toe aan je dagelijkse outfit. Bestel nu en maak een fashion statement!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies