Kipling

Art Mini Black Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 18.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Noir
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Art
Type sluiting Ritssluiting
Volume 9.5 l

Ben je op zoek naar een trendy schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Art Mini van Kipling de ideale keuze voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en heeft een stijlvolle uitstraling.

De Art Mini heeft een compact formaat met afmetingen van 38 cm breed, 18.5 cm diep en 20 cm hoog. Het is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een praktische en modieuze tas. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

Deze schoudertas is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. Het merk Kipling staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Art Mini is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is Black Noir, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Wat betreft opbergmogelijkheden, biedt de Art Mini verschillende opties. Het heeft een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je essentials georganiseerd en binnen handbereik houden.

De schouderband van de Art Mini is verstelbaar, zodat je de tas kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en comfort. Of je nu de tas over je schouder draagt of crossbody, het is allemaal mogelijk.

De Art Mini maakt deel uit van de Art serie van Kipling, wat staat voor eigentijds design en functionaliteit. Met een inhoud van 9.5 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden zonder dat het te groot of onhandig wordt.

Als je op zoek bent naar een schoudertas die zowel stijlvol als praktisch is, dan is de Art Mini van Kipling de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en de schoonheid van deze tas zelf!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies