Kipling

Arto Black Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 29 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 26 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyamide
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Noir
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Arto
Type sluiting Ritssluiting
Volume 6 l

Ben je op zoek naar een trendy en praktische crossbodytas? Dan is de Arto van Kipling precies wat je nodig hebt! Met zijn afmetingen van 29 cm breed, 4 cm diep en 26 cm hoog is deze tas perfect voor volwassenen. De zilverkleurige hardware geeft een stijlvolle touch aan het geheel.

De Arto is gemaakt van duurzaam polyamide materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het merk Kipling staat bekend om zijn kwaliteit en functionaliteit, en deze tas is daar geen uitzondering op. De kleur van de tas is Black Noir, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de vele opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 2 buitenvakken met ritssluiting en 2 open binnenvakken, kun je al je essentials georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee, sleutels of make-up wilt meenemen, er is genoeg ruimte voor alles.

De Arto heeft ook een verstelbare schouderband, zodat je hem op de gewenste lengte kunt dragen. Of je nu liever de tas over je schouder draagt of crossbody, deze tas past zich aan jouw voorkeur aan. Met een inhoud van 6 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden zonder te zwaar te worden.

Met zijn ritssluiting is de Arto veilig en gemakkelijk te openen en te sluiten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je spullen eruit vallen of dat er iets verloren gaat. Deze tas is perfect voor drukke dagen in de stad, reizen of gewoon voor dagelijks gebruik.

Als je op zoek bent naar een trendy en functionele crossbodytas, zoek dan niet verder dan de Arto van Kipling. Met zijn stijlvolle design, duurzaam materiaal en handige opbergmogelijkheden, zal deze tas al snel je favoriete accessoire worden. Bestel hem vandaag nog en maak je outfit compleet!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies