Legend

Bardi Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Ecologisch, Gerecycled
Hoogte 20 cm
Keurmerken Leather Working Group (LWG)
Materiaal Leer
Merk Legend
Merk kleurnaam Cognac
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Maak kennis met de Bardi handtas van Legend, een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met zijn afmetingen van 27 cm breed, 7,5 cm diep en 20 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Bardi handtas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook bijdraagt aan de duurzaamheid van de tas. Het leer is ecologisch en gerecycled, waardoor je met trots kunt dragen bijdragen aan een beter milieu.

Deze handtas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de tas een handig binnenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals je telefoon of sleutels kunt opbergen.

Legend is een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Bardi handtas is geen uitzondering, met zijn hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail. Het merk kleurnaam van deze tas is Cognac, wat perfect past bij elke outfit en elke gelegenheid.

Als kers op de taart is de Bardi handtas voorzien van het Leather Working Group (LWG) keurmerk, wat aangeeft dat het leer op een verantwoorde en duurzame manier is geproduceerd. Met deze tas maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een betere wereld.

Kortom, de Bardi handtas van Legend is de perfecte keuze voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele tas. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, hoogwaardige materialen en duurzaamheid, is deze tas een waardevolle toevoeging aan elke outfit.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies