Legend

Bardi Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 27 cm
Diepte 7.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 20 cm
Materiaal Leer
Merk Legend
Merk kleurnaam Green
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting

Maak kennis met de Bardi handtas van Legend, een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar stijl en functionaliteit. Met zijn afmetingen van 27 cm breed, 7,5 cm diep en 20 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden.

De Bardi handtas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook bijdraagt aan de duurzaamheid van de tas. Het leer is ecologisch en gerecycled, waardoor je met deze tas een bewuste keuze maakt voor het milieu.

De tas is voorzien van een ritssluiting, waardoor je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft de Bardi handtas een handig binnenvak met ritssluiting, waarin je kleine items georganiseerd kunt bewaren.

Legend is trots op het feit dat de Bardi handtas het Leather Working Group (LWG) keurmerk draagt. Dit keurmerk staat garant voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van het gebruikte leer.

Met zijn opvallende groene kleur is de Bardi handtas een echte eyecatcher. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit of gewoon een dagje gaat shoppen, deze tas maakt elke outfit compleet.

Maak een statement met de Bardi handtas van Legend en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies