Legend

Ferrara black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 47 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled, Ecologisch
Hoogte 45 cm
Keurmerken Leather Working Group (LWG)
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Leer
Merk Legend
Merk kleurnaam black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Druksluiting
Volume 4 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle schoudertas? Maak kennis met de Ferrara van Legend, een must-have accessoire voor dames die op zoek zijn naar een praktische en trendy tas. Met een breedte van 47 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 45 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials.

De Ferrara is gemaakt van hoogwaardig leer en is niet alleen duurzaam, maar ook ecologisch verantwoord. Het leer is gerecycled en voldoet aan de normen van de Leather Working Group (LWG), wat betekent dat het op een milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Daarnaast heeft de tas een gunmetal kleurige hardware, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling.

Deze schoudertas is niet alleen praktisch, maar ook georganiseerd. Met 1 binnenvak met ritssluiting en 2 open binnenvakken kun je al je spullen gemakkelijk opbergen en terugvinden. Of je nu onderweg bent naar je werk, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Ferrara biedt voldoende opbergmogelijkheden voor al je benodigdheden.

Met een volume van 4 liter is deze tas compact genoeg om comfortabel te dragen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. Of je nu je portemonnee, telefoon, make-up of andere persoonlijke items wilt meenemen, de Ferrara is de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer en voeg de Ferrara schoudertas toe aan je collectie. Met zijn tijdloze zwarte kleur en trendy design is deze tas een echte eyecatcher. Bestel nu en geniet van stijlvolle functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies