Michael Kors

Dover Medium Half Moon Messenger Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 17 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 18 cm
Materiaal Leer
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Black
Merk product code 30T2G4DM6L
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Dover
Type sluiting Ritssluiting

De Dover Medium Half Moon Messenger is een stijlvolle crossbodytas voor dames. Met een breedte van 17 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 18 cm, is deze tas perfect om al je essentials mee te nemen zonder te veel ruimte in beslag te nemen. Gemaakt van hoogwaardig leer, straalt deze tas kwaliteit en luxe uit.

De Dover Medium Half Moon Messenger is ontworpen door het bekende merk Michael Kors. Met hun jarenlange ervaring in de mode-industrie weten ze precies hoe ze trendy en functionele tassen moeten maken. Deze tas is uitgevoerd in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling.

Met de verstelbare schouderband kun je de tas gemakkelijk aanpassen aan jouw gewenste lengte. Of je nu de voorkeur geeft aan een korte of lange schouderband, deze tas biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. De ritssluiting zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl het interieur is voorzien van een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak voor extra opbergmogelijkheden.

De Dover Medium Half Moon Messenger maakt deel uit van de Dover serie van Michael Kors. Deze serie staat bekend om zijn moderne ontwerpen en hoogwaardige materialen. Met deze tas ben je verzekerd van een trendy accessoire dat perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische crossbodytas? Kies dan voor de Dover Medium Half Moon Messenger van Michael Kors. Met zijn compacte formaat, verstelbare schouderband en hoogwaardige materialen is deze tas de perfecte aanvulling op jouw collectie.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies