Monk & Anna

Kitaro Shoulder Bag Grain Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 19 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyurethaan
Merk Monk & Anna
Merk kleurnaam Grain Black
Merk product code 1601710
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Afneembaar
Type sluiting Rolltop

Ben je op zoek naar een stijlvolle schoudertas die perfect is voor dagelijks gebruik? Dan is de Kitaro Schoudertas van Monk & Anna precies wat je nodig hebt. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen is deze tas een must-have voor elke modebewuste dame.

De Kitaro Schoudertas heeft een breedte van 30 cm, een diepte van 5 cm en een hoogte van 19 cm, waardoor hij ruim genoeg is om al je essentiële spullen mee te nemen. Het polyurethaan materiaal zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar maakt de tas ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Wat deze tas echt bijzonder maakt, is de afneembare schouderband. Hierdoor kun je de tas op verschillende manieren dragen, afhankelijk van je stemming of outfit. Of je nu kiest voor een casual crossbody look of liever de tas als handtas draagt, de Kitaro Schoudertas past zich moeiteloos aan jouw stijl aan.

De rolltop sluiting voegt niet alleen een vleugje elegantie toe aan de tas, maar zorgt er ook voor dat je spullen veilig opgeborgen zijn. Bovendien biedt de tas verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Zo kun je al je waardevolle spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De Kitaro Schoudertas is uitgevoerd in de kleur Grain Black, met zwarte hardware accenten die voor een subtiel contrast zorgen. Deze combinatie van kleuren en materialen geeft de tas een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor hij perfect past bij elke outfit en gelegenheid.

Met zijn merkproductcode 1601710 is de Kitaro Schoudertas een echte eyecatcher die je niet mag missen. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze prachtige tas toe aan je collectie en geniet van stijlvolle en functionele fashion!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies