MYoMY

My Paper Bag Handbag Crossbody rambler black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 10 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 25 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Leer
Merk MYOMY
Merk kleurnaam rambler black
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie My Paper Bag
Size info De print van de croco black kleur kan afwijken van de getoonde foto's
Type sluiting Ritssluiting
Volume 8 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische handtas? Dan is de My Paper Bag Handbag Crossbody van MYOMY perfect voor jou! Deze schoudertas behoort tot de categorie "Schoudertassen" en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze handtas heeft een breedte van 33 cm, een diepte van 10 cm en een hoogte van 25 cm, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je essentials. De zilverkleurige hardware geeft een moderne touch aan het geheel.

De My Paper Bag Handbag Crossbody is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De kleur van het leer is rambler black, wat perfect past bij elke outfit.

Wat deze handtas echt bijzonder maakt, zijn de opbergmogelijkheden. Met 2 binnenvakken met ritssluiting en 3 open binnenvakken kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu je telefoon, portemonnee of make-up wilt opbergen, deze tas biedt voldoende ruimte.

De schouderband van de tas is verstelbaar, zodat je de lengte kunt aanpassen aan jouw voorkeur. Of je nu de tas over je schouder wilt dragen of crossbody, het is allemaal mogelijk.

De My Paper Bag Handbag Crossbody maakt deel uit van de My Paper Bag serie, bekend om zijn tijdloze ontwerpen en vakmanschap. Let op: bij de croco black kleur kan de print afwijken van de getoonde foto's, wat elke tas uniek maakt.

Met een inhoud van 8 liter biedt deze handtas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk, een lunchafspraak of een avondje uit gaat, deze tas is jouw ideale metgezel.

Sluit de tas gemakkelijk af met de ritssluiting, zodat je spullen veilig zijn opgeborgen. Geen gedoe meer met losse items in je tas!

Ontdek nu de My Paper Bag Handbag Crossbody en voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je dagelijkse look. Bestel vandaag nog en geniet van deze prachtige handtas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies